MISTER SPAGHETTI ANTWERPEN

MISTER SPAGHETTI ANTWERPEN Mister Spaghetti Antwerpen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 44 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mister Spaghetti Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2022 om 22:26 Lekker eten, jammer dat het brood steenhard was. Je kan dan zelf beter geen brood geven.
18 mrt 2022 om 23:20 Lange wachttijd maar is wel te verwachten op een vrijdagavond. Lekkere spaghetti!
24 feb 2022 om 20:47 Zoals altijd lekkere spaghetti bolognaise en vriendelijke bezorging
29 dec 2021 om 20:13 Heel lekker eten! Wel bijna anderhalf uur op moeten wachten…
19 dec 2021 om 21:32 Pasta komt wel altijd veel te laat, maar het ergste is da men kaas er niet bij was, maar de bolognaise saus is wel top
10 okt 2021 om 21:01 Heel lekkere saus, goede portie! Net dat tikkeltje meer saus en het had perfect geweest.
1 aug 2021 om 19:57 Ik kon maximaal 60 minuten aangeven als bezorgtijd, maar de reailiteit was 2,5u. Beste Mr Spaghetti, vindt u dit niet overdreven? Mijn gasten moesten naar huis tegen dat het er was. Bovendien was alles al koud (lauw... maar eerder koud dan warm).
5 jun 2021 om 9:21 Normaal plaats ik nooit reviews wanneer ik ontevreden ben, maar nu maak ik een uitzondering. Een bestelling voor 2 personen die 2 uur later komt. De “spaghetti heroes” die niet bereikbaar zijn. En zo’n middelmatige kwaliteit voor die prijzen?! Nooit meer.
10 apr 2021 om 9:32 Besteld om 18u. Zoals gevraagd geleverd om 20.30u. Perfect!
28 dec 2020 om 7:16 enkel de kaas vergeten ik had ongeveer om 17u45 besteld voor om 18u45 te leveren waren netjes op tijd
22 dec 2020 om 20:46 Waren zelfs kwartiertje vroeger dan gevraagd, keitof!!
14 dec 2020 om 20:46 Later geleverd dan voorzien, daardoor ook niet meer heel warm. Eten was heel lekker, alleen iets te weinig saus!