MISTER SPAGHETTI ANTWERPEN

MISTER SPAGHETTI ANTWERPEN Mister Spaghetti Antwerpen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 37 beoordelingen
5 jun 2021 om 9:21 Normaal plaats ik nooit reviews wanneer ik ontevreden ben, maar nu maak ik een uitzondering. Een bestelling voor 2 personen die 2 uur later komt. De “spaghetti heroes” die niet bereikbaar zijn. En zo’n middelmatige kwaliteit voor die prijzen?! Nooit meer.
10 apr 2021 om 9:32 Besteld om 18u. Zoals gevraagd geleverd om 20.30u. Perfect!
28 dec 2020 om 7:16 enkel de kaas vergeten ik had ongeveer om 17u45 besteld voor om 18u45 te leveren waren netjes op tijd
22 dec 2020 om 20:46 Waren zelfs kwartiertje vroeger dan gevraagd, keitof!!
14 dec 2020 om 20:46 Later geleverd dan voorzien, daardoor ook niet meer heel warm. Eten was heel lekker, alleen iets te weinig saus!
27 nov 2020 om 10:26 From the restaurant that specialises in spaghetti, where one portion of pasta costs 18 euros, you would expect something good. To my disappointment spaghetti was really basic. Also delivered wrong kind of cheese.
25 jul 2020 om 16:05 Eten zeer lekker. Had gevraagd om tegen 13uur te leveren. Om 13 uur had ik mijn eten, portie was voldoende en nog zeer warm. Bestel ik zeker nog vaker
10 mei 2020 om 20:30 Eten was ijskoud, spaghetti ipv de gevraagde capellini, maar ergst van al: niet te eten!! Degoutant
5 jan 2020 om 21:04 Slechts 1 van de 2 bestelde gerechten gekregen
25 okt 2019 om 23:07 Niet het bestelde gekregen
25 okt 2019 om 9:57 Alles was dik in orde.
10 okt 2019 om 18:03 Extra betaald voor kaas die er niet bij was.